سایر نرم افزارها

نرم‌افزار WhatsApp و اضافه‌شدن ویژگی حذف پیام

WhatsApp Messenger نرم‌افزار پیام‌رسانی فوری و پلتفرمی برای گوشی‌های هوشمند می‌باشد. در ابتدا کاربران تنها قادر به ارتباط با دیگر کاربران به صورت جداگانه یا به صورت گروهی بودند، اما در سپتامبر 2017، نرم‌افزار WhatsApp یک پلتفرم کسب و کار جدید را معرفی کرده که شرکت‌ها را قادر ساخته تا خدمات مشتری را به کاربران ارائه دهد.

نرم‌افزار WhatsApp و بررسی ویژگی جدید آن

علاقه‌مندان به سایت کینگ دانلود؛ همانطور که می‌دانید نرم‌افزارهای WhatsApp و Telegram در پی رقابت با هم بوده و در تلاش به منظور ارائه امکانات جدید برای جذب کاربر بیشتر می‌باشند.

نرم‌افزار WhatsApp

توجه داشته باشید که برای اولین بار قابلیت حذف پیام‌های ارسال شده به نرم‌افزار WhatsApp اضافه شده، که به سادگی و با یک بروز‌رسانی برای کاربران در دسترس قرار خواهد گرفت.

امکان حذف پیام

در نظر داشته باشید که ویژگی جدید ایجاد شده در WhatsApp به کاربران این امکان را می‌دهد تا در یک گپ با استفاده از گزینه حذف پیام‌ها برای همه، تمامی پیام‌ها را در طی هفت دقیقه پس از پیام اولیه ارسال شده حذف نمایند، اما دقت داشته باشید که هر دو کاربر باید آخرین نسخه نرم‌افزار WhatsApp در ios یا Android را در تلفن‌های همراه خود نصب داشته باشند.

توجه داشته باشید که بعد از حذف یک پیام، پیامی با محتوای “این پیام پاک شده” جایگزین پیام اصلی خواهد شد.

امکان دیگر نرم‌افزار WhatsApp این است که پیام‌های توهین‌آمیز بعد از مدت زمان کوتاهی حذف خواهند شد، مانند SnapChat، از این رو نرم‌افزارهای دیگری مانند Gmail گوگل نیز، شروع به اجرای تابع unsend کرده‌اند.

به نظر می‌رسد که نرم‌افزار WhatsApp، این ویژگی را به آرامی اجرا کرده و همچنین به دنبال آن راهنمای استفاده از این تابع در صفحه پرسش‌های متداول نرم افزار ظاهر خواهد شد. اما دقیقا مشخص نیست که چه مدت طول می‌کشد تا آن را برای عمومی شدن فیلتر کند.

نحوه ارسال پیام‌های نرم‌افزار WhatsApp

تمامی کاربران باید اطمینان حاصل کنند که آخرین نسخه WhatsApp برای iOS یا Android را نصب دشته باشند و برای صحت این موضوع می‌توانند به فروشگاه App یا فروشگاه Google Play مراجعه نمایند.

نرم‌افزار WhatsApp

نرم‌افزار WhatsApp را اجرا کرده و به گپ رفته و  پس از ارسال پیامی که می‌خواهید آن را حذف کنید، به مدت 7 دقیقه تا پاکسازی آن تحمل کنید.

روی پیام را کلیک کرده و آن را نگه دارید. شما همچنین می‌توانید بر روی چندین پیام برای حذف کلیک نمایید.

بر روی نماد حذف را در بالای صفحه ضربه زده و روی گزینه «حذف برای همه» کلیک کنید.

کاربر مقابل در چت میان شما پیام “این پیام پاک شد” را می بیند، بنابراین شما ممکن است به بیان برخی از توضیحات برای کاربر مقابل خود بپردازید.

آیا شما نیز از این نرم‌افزار استفاده می‌کنید؟

Source: Telegraph

برچسب ها

مطالب مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code

بستن